Warmtepomp ARTEL

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van het merk ARTEL? Via de warmtepomp-vergelijker lees je veelzijdige informatie over het merk ARTEL. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie met behulp van de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de MHP5RL24 met een capaciteit (KW) van 6 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1900.

  • De warmtepomp van ARTEL is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkARTEL
Populair modelMHP5RL24
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Gemiddelde besparing30%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


ARTEL warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van ARTEL kopen? Deze aanbieder verkoopt een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke oplossing geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de MHP5RL24 met een vermogen (KW) van 6. Desondanks, wellicht zoekt u meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga voor een erkende ARTEL installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in mei 2024? De fabrikant ARTEL biedt interessante modellen. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem MHP5RL24 met een mooie subsidie van 1900 aanschaffen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt het RVO wel meerdere regels. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Noordenveld, Heeze-Leende en Katwijk.

Zijn deze ARTEL hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan exclusief professionele aanbieders. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeARTEL warmtepomp in mei 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn Ariston, Weider en Technibel


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!