Warmtepomp Buderus

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van Buderus? Met behulp van onze website lees je handige data over de systemen van Buderus. Een ecologisch verantwoorde keuze, CO-2 vriendelijk, en fors besparen op de energiekosten door gebruik te maken van de royale subsidieregeling. Een populair type is de Logatherm GWPL – 35 met een (kw) kracht van 36 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 4600.

  • De warmtepomp van Buderus een een investering voor de toekomst.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkBuderus
Populair modelLogatherm GWPL – 35
Vermogen36 KW
Subsidie 4600
Energiebesparing39%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Buderus warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Buderus kopen? De aanbieder heeft allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welk product relevant is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Logatherm GWPL – 35 met een capaciteit (KW) van 36. Belangrijk: misschien bent u op zoek naar meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Buderus installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Buderus heeft meerdere types waar subsidies op zit. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Logatherm GWPL – 35 met een mooie subsidie van 4600 laten plaatsen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met diverse regels. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je er alles over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bekijk welke installateurs er zijn in Zeewolde, Moerdijk en Lisse.

Zijn de Buderus hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Het is niet voor niets dat ze pronken op de RVO-lijst. Op deze lijst staan enkel en alleen gecontroleerde fabrikanten. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Buderus warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Brunner, Aermec en Toshiba


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!