Warmtepomp Solvis

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Solvis? Geholpen door deze website lees je uitgebreide gegevens over het productaanbod van Solvis. Verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en fors besparen op de energiekosten vanwege de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de Vaero AS 8 kW met een (kw) vermogen van 7 en een aantrekkelijke subsidie van 1850.

  • De warmtepomp van Solvis is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkSolvis
Populair modelVaero AS 8 kW
Vermogen7 KW
Subsidie 1850
Energiebesparing24%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Solvis warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Solvis kopen? De fabrikant werkt met allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie handig is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Vaero AS 8 kW met een vermogen van 7. Doch, mogelijk wilt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare Solvis installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Solvis verkoopt meerdere types met een subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Vaero AS 8 kW met een mooie subsidie van 1850 bestellen. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel verschillende condities. Via de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een lokale warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek meteen een goede installateur in Roerdalen, Utrechtse Heuvelrug en Friesland.

Zijn deze Solvis hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat kan de reden zijn dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen enkel en alleen gekwalificeerde merken. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeSolvis warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrenten zijn o.a. Solmax, PHNIX en Micoe


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!