Warmtepomp Mitsubishi Electric

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van de aanbieder Mitsubishi Electric? Geholpen door deze pagina ontdek je waardevolle data over de pompen van Mitsubishi Electric. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan dankzij de royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de PC(R)45V met een werkracht (KW) van 4 en een maximale subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van Mitsubishi Electric is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Het huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkMitsubishi Electric
Populair typePC(R)45V
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing45%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Mitsubishi Electric warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Mitsubishi Electric kopen? Deze aanbieder staat bekend om een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elke situatie en budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem geschikt is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de PC(R)45V met een vermogen (KW) van 4. Belangrijk: wellicht wilt u meer functies? Bezoek eens een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Kies een geschikte Mitsubishi Electric installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Mitsubishi Electric heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type PC(R)45V met een mooie subsidie van 1700 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan stelt het RVO wel een aantal voorwaarden. Op de website www.rvo.nl lees je hier meer over. Een goede warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek meteen een goede installateur in Oldambt, Oldenzaal en Noord-Holland.

Zijn de Mitsubishi Electric hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierin staan louter competente leveranciers. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Mitsubishi Electric warmtepomp in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Midea, KRONOTERM en Hiseer


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!