Warmtepomp Auer

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de aanbieder Auer? Middels de warmtepomp-vergelijker bekijk je nuttige info over de installaties van Auer. Een ecologisch verantwoorde keuze, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota door gebruik te maken van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Cylia Air 300 1-Ech met een vermogen (KW) van 0 en een subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Auer is een duurzame investering.
  • Verwarming + warm water op een doeltreffende manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkAuer
Populair modelCylia Air 300 1-Ech
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Gemiddelde besparing34%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Auer warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Auer kopen? De fabrikant verkoopt meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) in verschillende prijsklassen. Probeer uit te vinden welke installatie geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Cylia Air 300 1-Ech met een kracht (KW) van 0. Toch, wellicht wenst u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare Auer installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Auer heeft meerdere types waar subsidies op zit. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Cylia Air 300 1-Ech met een subsidie van 1250 laten plaatsen. Daarvoor hanteren ze wel diverse voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je er alles over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Almere, Laarbeek en Lansingerland.

Zijn de Auer hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. Op deze lijst staan innovatieve en betrouwbare leveranciers. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeAuer warmtepomp in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Atlantic, York en Theodoor


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!