Warmtepomp LG

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de fabrikant LG? Met behulp van de warmtepomp-vergelijker achterhaal je nuttige gegevens over de systemen van LG. Een ecologisch verantwoorde keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door gebruik te maken van de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de Therma V HU031 UE2 / HN0314 NK2 met een (kw) capaciteit van 3 en een subsidie van 1600.

  • De warmtepomp van LG is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Verwarming + warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkLG
Populair modelTherma V HU031 UE2 / HN0314 NK2
Vermogen3 KW
Subsidie 1600
Gemiddelde besparing31%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


LG warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van LG kopen? Deze leverancier biedt meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welk systeem handig is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Therma V HU031 UE2 / HN0314 NK2 met een vermogen (KW) van 3. Toch, misschien bent u op zoek naar meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een professionele LG installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? Het merk LG heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Therma V HU031 UE2 / HN0314 NK2 met een subsidie van 1600 kopen. In het kader daarvan stelt het RVO wel een aantal voorwaarden. Op de website van het RVO kan je er alles over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Zaltbommel, Zaanstad en Limburg.

Zijn deze LG hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen louter gecontroleerde merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeLG warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrenten zijn o.a. Lennox, Hitecsa en Fujitsu Atlantic


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!