Warmtepomp KRONOTERM

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder KRONOTERM? Met behulp van deze website tref je bruikbare data over het assortiment van KRONOTERM. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie vanwege de interessante ISDE regeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de WPLV-09-S1 NT met een capaciteit (KW) van 7 en een tegemoetkoming van liefst 2000.

  • De warmtepomp van KRONOTERM een een investering voor de toekomst.
  • Verwarming + warm water op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkKRONOTERM
Populair modelWPLV-09-S1 NT
Vermogen7 KW
Subsidie 2000
Gemiddelde besparing29%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


KRONOTERM warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van KRONOTERM kopen? Deze leverancier werkt met verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welk product toepasbaar is op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de WPLV-09-S1 NT met een capaciteit van 7. Let op: wellicht wilt u meer power. Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte KRONOTERM installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk KRONOTERM heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product WPLV-09-S1 NT met een vorstelijke subsidie van 2000 laten plaatsen. Daarvoor gelden wel enkele richtlijnen. Op www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Een gemiddelde warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Wijchen, Wijdemeren en Gelderland.

Zijn deze KRONOTERM hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbij horen enkel betrouwbare leveranciers. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeKRONOTERM warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrerende merken zijn Kodi, Hisense en Ferroli


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!