Warmtepomp New Energy

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van New Energy? Met behulp van warmtepomprevolutie.nl ontdek je praktische informatie over het productaanbod van New Energy. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de NE-B245 / 100 E met een (kw) capaciteit van 0 en een interessante subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van New Energy is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkNew Energy
Populair typeNE-B245 / 100 E
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing23%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


New Energy warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van New Energy kopen? Deze aanbieder heeft allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welk product toepasbaar is op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de NE-B245 / 100 E met een capaciteit van 0. Doch, mogelijkerwijs wenst u meer kracht. Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede New Energy installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder New Energy verkoopt een aantal modellen met subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type NE-B245 / 100 E met een subsidie van 1100 kopen. In het kader daarvan stelt het RVO wel verscheidene voorschriften. Op de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Jouw eigen warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Ten Boer, Rijssen-Holten en Zuid-Holland.

Zijn deze New Energy hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Het is niet voor niets dat ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan alleen erkende merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeNew Energy warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Kijk daarom ook eens naar producten van Nefit, LG / Centercon en Hotjet


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!