Warmtepomp SmartHeat

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een besparende warmtepomp van het merk SmartHeat? Middels onze vergelijker check je veelzijdige informatie over de installaties van SmartHeat. Verwarmen op een verantwoorde manier, innovatieve CO-2 vermindering, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de Classic-i 008 BWi met een (kw) kracht van 8 en een maximale subsidie van 2800.

  • De warmtepomp van SmartHeat is een uitstekende investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater met minder of zonder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkSmartHeat
Populair typeClassic-i 008 BWi
Vermogen8 KW
Subsidie 2800
Energiebesparing21%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


SmartHeat warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van SmartHeat kopen? De aanbieder staat bekend om verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welk type past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Classic-i 008 BWi met een kracht van 8. Echter, misschien wilt u meer power. Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede SmartHeat installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant SmartHeat heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Classic-i 008 BWi met een maximale subsidie van 2800 laten monteren. In het kader daarvan gelden wel verschillende voorwaarden. Via de website van het RVO lees je hier meer over. Jouw eigen warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Nuth, Soest en Zuid-Holland.

Zijn deze SmartHeat hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen uitsluitend doorgelichte leveranciers. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeSmartHeat warmtepomp in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Sirac, Outes en Meeting


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!