Warmtepomp NRGTEQ

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van NRGTEQ? Middels warmtepomprevolutie.nl check je handige info over de systemen van NRGTEQ. Een investering voor de toekomst, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota met behulp van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een populair type is de TNG8 (B/W) met een kracht (KW) van 8 en een royale subsidie van 2800.

  • De warmtepomp van NRGTEQ is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een verwarmde woning met minder of zonder gasverbruik.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkNRGTEQ
Populair modelTNG8 (B/W)
Vermogen8 KW
Subsidie 2800
Energiebesparing27%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


NRGTEQ warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van NRGTEQ kopen? Deze leverancier staat bekend om verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elk budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type relevant is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de TNG8 (B/W) met een vermogen van 8. Desondanks, misschien bent u op zoek naar meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede NRGTEQ installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? Het merk NRGTEQ verkoopt een aantal modellen met subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type TNG8 (B/W) met een mooie subsidie van 2800 laten plaatsen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel diverse regels. Op de website www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Zuidhorn, Twenterand en Gelderland.

Zijn de NRGTEQ hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbij horen exclusief professionele fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische NRGTEQ warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. Nilan, Mastertherm en Inovatech GmbH


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!