Warmtepomp Sunex

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Sunex? Geholpen door onze tool check je waardevolle details over de pompen van Sunex. Een investering voor de toekomst, innovatieve CO-2 vermindering, en een energierekening die omlaag kan via de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de Nexus 9 met een werkracht (KW) van 6 en een maximale subsidie van 1750.

  • De warmtepomp van Sunex is een uitstekende investering.
  • Uw woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Forse CO-2 reductie in februari 2023.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkSunex
Populair modelNexus 9
Vermogen6 KW
Subsidie 1750
Energiebesparing29%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Sunex warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Sunex kopen? De aanbieder levert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Analyseer de verschillen en check welke serie aansluit op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de Nexus 9 met een kracht van 6. Desondanks, mogelijkerwijs wenst u meer power. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Sunex installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in februari 2023? Het merk Sunex heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Nexus 9 met een mooie subsidie van 1750 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan moet je wel voldoen aan diverse condities. Op de website van het RVO (rvo.nl) tref je alle benodigde informatie. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Stein, Woudenberg en Noord-Holland.

Zijn de Sunex hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen innovatieve en gekwalificeerde merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeSunex warmtepomp in februari 2023 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Sundez, Remko en Nefit


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!