Warmtepomp Sinclair

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van Sinclair? Middels onze vergelijker vind je veelzijdige gegevens over de systemen van Sinclair. Verwarmen op een verantwoorde manier, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan met de mogelijke RVO subsidie. Een type dat populair is, is de SHP140IRC-ERC met een kracht (KW) van 11 en een maximale subsidie van 2250.

  • De warmtepomp van Sinclair is een investering met respect voor het milieu.
  • Een lekker warm huis op een doeltreffende manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkSinclair
Populair typeSHP140IRC-ERC
Vermogen11 KW
Subsidie 2250
Gemiddelde besparing45%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Sinclair warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Sinclair kopen? Dit merk heeft een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welke installatie relevant is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de SHP140IRC-ERC met een KW van 11. Toch, wellicht bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Maak een afspraak bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Sinclair installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant Sinclair verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem SHP140IRC-ERC met een mooie subsidie van 2250 laten installeren. Hiervoor zijn er wel diverse bepalingen. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Bijvoorbeeld in de regio Mook en Middelaar, Renswoude en Utrecht.

Zijn de Sinclair hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Op deze lijst staan louter gecontroleerde merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeSinclair warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn Sanden, Orca Energija en MAXA Advantix


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!