Warmtepomp Ariston

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Ariston? Dankzij onze tool check je bruikbare info over de installaties van Ariston. Een duurzame manier van verwarmen, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een uitstekend model is de NUOS PLUS 250 SYS met een werkracht (KW) van 0 en een maximale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Ariston is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkAriston
Populair modelNUOS PLUS 250 SYS
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing29%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Ariston warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Ariston kopen? Dit merk heeft verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Informeer bij uw installateur welk systeem toepasbaar is op uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de NUOS PLUS 250 SYS met een capaciteit van 0. Toch, misschien zoekt u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga voor een erkende Ariston installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Ariston biedt interessante modellen. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product NUOS PLUS 250 SYS met een interessante subsidie van 1100 aanschaffen. Hiervoor moet de aanvraag voldoen aan meerdere condities. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Midden-Drenthe, Halderberge en Kaag en Braassem.

Zijn deze Ariston hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. In deze lijst staan enkel en alleen erkende leveranciers. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeAriston warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van Argo, Waterkotte en Techneco


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!