Warmtepomp Micoe

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Micoe? Middels warmtepomprevolutie.nl check je bruikbare data over het productaanbod van Micoe. Een investering voor de toekomst, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Ventus KFC-190XM1 met een (kw) kracht van 4 en een maximale subsidie van 1400.

  • De warmtepomp van Micoe een een investering voor de toekomst.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkMicoe
Populair modelVentus KFC-190XM1
Vermogen4 KW
Subsidie 1400
Gemiddelde besparing43%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Micoe warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Micoe kopen? De fabrikant levert een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie past bij uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de Ventus KFC-190XM1 met een kracht (KW) van 4. Desondanks, wellicht bent u op zoek naar meer kracht. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Micoe installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Micoe heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Ventus KFC-190XM1 met een interessante subsidie van 1400 laten monteren. Daarvoor hanteren ze wel diverse voorwaarden. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek meteen een goede installateur in Marum, Hof van Twente en Limburg.

Zijn de Micoe hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hieronder vallen enkel en alleen doorgelichte fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeMicoe warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn MIC / LÄMPOÄSSÄ, Kleventa en Hewalex


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!