Warmtepomp Hiseer

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Hiseer? Middels onze vergelijker vind je veelzijdige data over het aanbod van Hiseer. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en een structureel lagere energierekening via de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de AS07V-QPNHE met een vermogen (KW) van 5 en een interessante subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van Hiseer is een uitstekende investering.
  • Uw woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkHiseer
Populair typeAS07V-QPNHE
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Energiebesparing38%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hiseer warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Hiseer kopen? Dit merk heeft een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor elke situatie en budget. Achterhaal bij de leverancier welke serie aansluit op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de AS07V-QPNHE met een vermogen van 5. Belangrijk: misschien zoekt u meer mogelijkheden? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Hiseer installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De aanbieder Hiseer biedt interessante modellen. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type AS07V-QPNHE met een maximale subsidie van 1800 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel allerlei bepalingen. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een gemiddelde warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Neerijnen, Huizen en Zeeland.

Zijn deze Hiseer hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan enkel en alleen competente leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeHiseer warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Hidros, Ferroli en Dimplex


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!