Warmtepomp Sundez

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Sundez? Aan de hand van onze website check je uitgebreide gegevens over de systemen van Sundez. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en flink minder betalen voor energie via de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de SDDC-075-B met een vermogen (KW) van 5 en een maximale subsidie van 1650.

  • De warmtepomp van Sundez is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Verwarming + warm water op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkSundez
Populair modelSDDC-075-B
Vermogen5 KW
Subsidie 1650
Gemiddelde besparing28%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Sundez warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Sundez kopen? Deze producent biedt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor nieuwe en oude woningen. Probeer uit te vinden welke serie aansluit op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de SDDC-075-B met een vermogen van 5. Echter, mogelijkerwijs wenst u meer functies? Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Sundez installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? Het merk Sundez verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als SDDC-075-B met een royale subsidie van 1650 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel meerdere reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. Een goede warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek meteen een goede installateur in Sittard-Geleen, Woerden en Noord-Brabant.

Zijn de Sundez hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen alleen professionele leveranciers. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeSundez warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Populaire merken zijn Stiebel-Eltron, Remeha en NEC Power world


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!