Warmtepomp Panasonic

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Panasonic? Dankzij deze website tref je veelzijdige data over de pompen van Panasonic. Gebruik maken van hernieuwbare energie, relatief lage CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening via de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een type dat populair is, is de High performance KIT-WC03H3E5 met een (kw) vermogen van 4 en een tegemoetkoming van liefst 1700.

  • De warmtepomp van Panasonic is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een efficiënte manier.
  • Significante CO-2 vermindering in februari 2023.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkPanasonic
Populair modelHigh performance KIT-WC03H3E5
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing33%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Panasonic warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Panasonic kopen? Deze aanbieder hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor verschillende type woningen. Achterhaal bij de leverancier welk systeem aansluit op uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de High performance KIT-WC03H3E5 met een KW van 4. Echter, mogelijkerwijs zoekt u meer mogelijkheden? Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Panasonic installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor warmtepompen in februari 2023? De aanbieder Panasonic heeft diverse opties. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als High performance KIT-WC03H3E5 met een interessante subsidie van 1700 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan moet je wel voldoen aan allerlei richtlijnen. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Echt-Susteren, Bunnik en Utrecht.

Zijn de Panasonic hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Dat kan de reden zijn dat ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan louter gecontroleerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischePanasonic warmtepomp in februari 2023 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Andere merken zijn o.a. Palm, Micoe en Keyter


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!