Warmtepomp Warmblauw

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Warmblauw? Met behulp van deze website achterhaal je nuttige informatie over het productaanbod van Warmblauw. Een duurzame keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota vanwege de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de HP3BW 07EP met een KW van 8 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 2800.

  • De warmtepomp van Warmblauw is een uitstekende investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkWarmblauw
Populair modelHP3BW 07EP
Vermogen8 KW
Subsidie 2800
Energiebesparing20%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Warmblauw warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Warmblauw kopen? De aanbieder werkt met een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elk budget. Probeer uit te vinden welk model aansluit op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de HP3BW 07EP met een kracht (KW) van 8. Let op: misschien wilt u meer capaciteit. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga voor een erkende Warmblauw installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Warmblauw heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type HP3BW 07EP met een vorstelijke subsidie van 2800 kopen. Hiervoor moet de aanvraag voldoen aan strenge bepalingen. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek meteen een goede installateur in Boxmeer, Alphen aan den Rijn en Drenthe.

Zijn deze Warmblauw hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Het is niet voor niets dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan louter doorgelichte merken. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Warmblauw warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Kijk daarom ook eens naar producten van Viessmann, Tecalor en Remko


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!