Warmtepomp Euronom

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Euronom? Aan de hand van onze vergelijker tref je nuttige gegevens over het aanbod van Euronom. Een duurzame manier van verwarmen, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota vanwege de landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de ExoAir 10.5C met een KW van 8 en een maximale subsidie van 1950.

  • De warmtepomp van Euronom is een duurzame investering.
  • Verwarming + warm water op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkEuronom
Populair typeExoAir 10.5C
Vermogen8 KW
Subsidie 1950
Energiebesparing21%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Euronom warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Euronom kopen? Dit merk levert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welk systeem geschikt is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de ExoAir 10.5C met een kracht (KW) van 8. Toch, mogelijk wilt u meer opties? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Euronom installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Euronom heeft diverse opties. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product ExoAir 10.5C met een royale subsidie van 1950 laten plaatsen. Om dit bedrag te ontvangen gelden wel strenge condities. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je alle voorwaarden vinden. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Duiven, Castricum en Limburg.

Zijn deze Euronom hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan enkel erkende leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeEuronom warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. ES, Dimplex en Bulex


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!