Warmtepomp Airwell

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de fabrikant Airwell? Via onze vergelijker check je nuttige info over de installaties van Airwell. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en fors besparen op de energiekosten via de interessante ISDE regeling. Een veel verkocht model is de HWHM-TDF300/3.5-H31 met een vermogen (KW) van 0 en een maximale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Airwell een een investering voor de toekomst.
  • Uw huis verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkAirwell
Populair modelHWHM-TDF300/3.5-H31
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing25%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Airwell warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Airwell kopen? Deze leverancier biedt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor elk budget. Check bij de verkoper welk systeem rijmt met uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de HWHM-TDF300/3.5-H31 met een kracht (KW) van 0. Let op: misschien vraagt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Airwell installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? Het merk Airwell heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type HWHM-TDF300/3.5-H31 met een vorstelijke subsidie van 1100 kopen. Daarvoor hanteren ze wel diverse bepalingen. Via de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in De Wolden, Gilze en Rijen en Hardinxveld-Giessendam.

Zijn de Airwell hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Mede daardoor is het zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierin staan uitsluitend doorgelichte aanbieders. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeAirwell warmtepomp in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Air Trade Centre, Viessmann en Stiebel-Eltron


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!