Warmtepomp Climaveneta

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de fabrikant Climaveneta? Middels onze tool bekijk je handige informatie over de installaties van Climaveneta. Verwarmen op een verantwoorde manier, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de AW 0041HT/S met een (kw) kracht van 9 en een subsidie van 2050.

  • De warmtepomp van Climaveneta is een uitstekende investering.
  • Uw huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkClimaveneta
Populair modelAW 0041HT/S
Vermogen9 KW
Subsidie 2050
Energiebesparing21%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Climaveneta warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Climaveneta kopen? Deze leverancier staat bekend om een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welk product relevant is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de AW 0041HT/S met een kracht (KW) van 9. Toch, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer opties? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Climaveneta installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? Het merk Climaveneta heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type AW 0041HT/S met een interessante subsidie van 2050 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan meerdere richtlijnen. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. Jouw eigen warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Heerenveen, s-Hertogenbosch en Oegstgeest.

Zijn deze Climaveneta hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierin staan exclusief erkende merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeClimaveneta warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Kijk daarom ook eens naar producten van Clausius, AT-TEC en Waterkotte


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!