Warmtepomp BUVA

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van het merk BUVA? Via de warmtepomp-vergelijker lees je waardevolle informatie over het productaanbod van BUVA. Gebruik maken van hernieuwbare energie, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de EcoClimate Hybrid met een werkracht (KW) van 4 en een royale subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van BUVA is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw huis verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkBUVA
Populair typeEcoClimate Hybrid
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing41%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


BUVA warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van BUVA kopen? Deze producent heeft meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor elk budget. Vraag bij uw monteur welk systeem rijmt met uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de EcoClimate Hybrid met een vermogen (KW) van 4. Doch, mogelijk wilt u meer mogelijkheden? Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende BUVA installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? Het merk BUVA verkoopt meerdere types met een subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem EcoClimate Hybrid met een subsidie van 1700 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel verscheidene regels. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Ameland, Oirschot en Midden-Delfland.

Zijn deze BUVA hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan enkel en alleen competente merken. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische BUVA warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrerende merken zijn Bulex, Airwell en Vaillant


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!