Warmtepomp ES

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van het merk ES? Geholpen door deze pagina lees je waardevolle details over de systemen van ES. Een duurzame manier van verwarmen, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de AWH9-V5 met een capaciteit (KW) van 6 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1900.

  • De warmtepomp van ES is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Significante CO-2 vermindering in mei 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkES
Populair typeAWH9-V5
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Gemiddelde besparing20%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


ES warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van ES kopen? Dit merk levert een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke serie aansluit op uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de AWH9-V5 met een vermogen van 6. Toch, wellicht wenst u meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte ES installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in mei 2024? Het merk ES heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type AWH9-V5 met een aantrekkelijke subsidie van 1900 laten installeren. In het kader daarvan zijn er wel verscheidene richtlijnen. Via de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. De warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Druten, Bloemendaal en Groningen.

Zijn deze ES hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. Hierop staan enkel professionele merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeES warmtepomp in mei 2024 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Enerso, DAXX en Buderus


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!