Warmtepomp Hitecsa

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de leverancier Hitecsa? Via warmtepomprevolutie.nl ontdek je bruikbare details over het productaanbod van Hitecsa. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan dankzij de royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de EKWXBA-801.1 met een kracht (KW) van 13 en een royale subsidie van 2300.

  • De warmtepomp van Hitecsa is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkHitecsa
Populair modelEKWXBA-801.1
Vermogen13 KW
Subsidie 2300
Gemiddelde besparing41%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hitecsa warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Hitecsa kopen? Deze producent hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke oplossing relevant is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de EKWXBA-801.1 met een kracht van 13. Echter, misschien wenst u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Hitecsa installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? De aanbieder Hitecsa biedt interessante modellen. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product EKWXBA-801.1 met een vorstelijke subsidie van 2300 aanschaffen. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel een paar voorwaarden. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Nunspeet, Langedijk en Flevoland.

Zijn deze Hitecsa hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Het is niet voor niets dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Op deze lijst staan enkel gecontroleerde leveranciers. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Hitecsa warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Hitachi, Galletti en Ecensy


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!