Warmtepomp Danfoss

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van het merk Danfoss? Aan de hand van deze pagina check je nuttige data over de systemen van Danfoss. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de DHP-AQ 6 met een capaciteit (KW) van 4 en een royale subsidie van 1550.

  • De warmtepomp van Danfoss is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkDanfoss
Populair modelDHP-AQ 6
Vermogen4 KW
Subsidie 1550
Gemiddelde besparing29%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Danfoss warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Danfoss kopen? De aanbieder verkoopt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke installatie aansluit op uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de DHP-AQ 6 met een capaciteit van 4. Doch, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer power. Ga eens langs bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Danfoss installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant Danfoss verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem DHP-AQ 6 met een interessante subsidie van 1550 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel verscheidene richtlijnen. Op www.rvo.nl lees je hier meer over. Een goede warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek meteen een goede installateur in Tytsjerksteradiel, Valkenswaard en Sliedrecht.

Zijn de Danfoss hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan alleen competente aanbieders. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeDanfoss warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Daikin, Buderus en Aerfor


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!