Warmtepomp Pico Energy

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de aanbieder Pico Energy? Geholpen door de warmtepomp-vergelijker tref je veelzijdige info over de pompen van Pico Energy. Een ecologisch verantwoorde keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door een mogelijke RVO subsidie. Een type dat populair is, is de NDA Nano L06EuC-n met een KW van 4 en een maximale subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van Pico Energy is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een lekker warm huis op een effectieve manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkPico Energy
Populair modelNDA Nano L06EuC-n
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing35%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Pico Energy warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Pico Energy kopen? Deze producent hanteert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de NDA Nano L06EuC-n met een kracht van 4. Doch, wellicht vraagt u meer kracht. Bezoek eens een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Pico Energy installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Pico Energy verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type NDA Nano L06EuC-n met een aantrekkelijke subsidie van 1700 laten plaatsen. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan diverse richtlijnen. Op de website www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek meteen een goede installateur in Gennep, De Bilt en Zuid-Holland.

Zijn de Pico Energy hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierop staan alleen doorgelichte leveranciers. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Pico Energy warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. PHNIX, Mitsubishi Electric en Kodi


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!