Warmtepomp GREE

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een besparende warmtepomp van het merk GREE? Middels onze tool ontdek je waardevolle info over het assortiment van GREE. Een ecologisch verantwoorde keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening met behulp van de royale subsidieregeling. Een populair type is de GRS-CQ8.OPd/NaD-K met een (kw) capaciteit van 6 en een royale subsidie van 1900.

  • De warmtepomp van GREE is een uitstekende investering.
  • Uw huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkGREE
Populair modelGRS-CQ8.OPd/NaD-K
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Energiebesparing31%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


GREE warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van GREE kopen? Deze aanbieder werkt met een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elke situatie en budget. Achterhaal bij de leverancier welk product geschikt is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de GRS-CQ8.OPd/NaD-K met een capaciteit (KW) van 6. Doch, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een professionele GREE installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? De aanbieder GREE heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product GRS-CQ8.OPd/NaD-K met een vorstelijke subsidie van 1900 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel allerlei bepalingen. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Lingewaal, Heemskerk en Gelderland.

Zijn de GREE hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan innovatieve en doorgelichte aanbieders. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeGREE warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrenten zijn o.a. Gorenje, Emmeti en Cooper&Hunter


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!