Warmtepomp Samsung

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van Samsung? Aan de hand van deze pagina vind je waardevolle info over het aanbod van Samsung. Een investering voor de toekomst, innovatieve CO-2 vermindering, en besparen op de energierekening met de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de Eco Heating System monobloc 12 kW (driefase) met een capaciteit (KW) van 8 en een interessante subsidie van 1950.

  • De warmtepomp van Samsung is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw woning verwarmen op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkSamsung
Populair modelEco Heating System monobloc 12 kW (driefase)
Vermogen8 KW
Subsidie 1950
Energiebesparing43%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Samsung warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Samsung kopen? Dit merk verkoopt een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem rijmt met uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de Eco Heating System monobloc 12 kW (driefase) met een capaciteit van 8. Doch, misschien vraagt u meer opties? Bezoek eens een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Samsung installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Samsung heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Eco Heating System monobloc 12 kW (driefase) met een interessante subsidie van 1950 bestellen. Hiervoor gelden wel meerdere voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. De warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vind een erkende installateur in Maastricht, Nieuwegein en Noord-Holland.

Zijn deze Samsung hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Mede daardoor is het zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbinnen vallen enkel gecontroleerde fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeSamsung warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn Roth, NRGTEQ en Masser


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!