Warmtepomp Thermics Energie

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Thermics Energie? Geholpen door warmtepomprevolutie.nl bekijk je handige details over het assortiment van Thermics Energie. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening met de royale subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Caldensa 10 met een KW van 8 en een maximale subsidie van 2100.

  • De warmtepomp van Thermics Energie is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in februari 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkThermics Energie
Populair modelCaldensa 10
Vermogen8 KW
Subsidie 2100
Gemiddelde besparing39%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Thermics Energie warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Thermics Energie kopen? Deze fabrikant verkoopt een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Check bij de verkoper welke installatie past bij uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de Caldensa 10 met een capaciteit (KW) van 8. Desondanks, mogelijkerwijs wenst u meer power. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Thermics Energie installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, regel meteen de subsidie!

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in februari 2023? De fabrikant Thermics Energie biedt interessante modellen. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Caldensa 10 met een aantrekkelijke subsidie van 2100 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel strenge reglementen. Op de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Baarle-Nassau, Sluis en Limburg.

Zijn deze Thermics Energie hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen louter professionele fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeThermics Energie warmtepomp in februari 2023 met andere type warmtebronnen. Het betreft namelijk een forse investering. Populaire merken zijn Thermia, Solmax en Palm


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!