Warmtepomp MAXA Advantix

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de aanbieder MAXA Advantix? Geholpen door onze tool achterhaal je praktische informatie over de systemen van MAXA Advantix. Een duurzame manier van verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan door gebruik te maken van de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de i-HWAK/V4 06 met een (kw) kracht van 6 en een subsidie van 1900.

  • De warmtepomp van MAXA Advantix is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een verwarmde woning met minder of zonder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkMAXA Advantix
Populair modeli-HWAK/V4 06
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Gemiddelde besparing38%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


MAXA Advantix warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van MAXA Advantix kopen? De fabrikant biedt een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor elk budget. Check bij de verkoper welk model relevant is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de i-HWAK/V4 06 met een kracht (KW) van 6. Toch, mogelijk vraagt u meer functies? Maak een afspraak bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede MAXA Advantix installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant MAXA Advantix verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem i-HWAK/V4 06 met een vorstelijke subsidie van 1900 laten monteren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt het RVO wel meerdere voorschriften. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Groningen, Enschede en Drenthe.

Zijn deze MAXA Advantix hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierop staan enkel competente leveranciers. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische MAXA Advantix warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Mastertherm, Inventum en GREE


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!