Warmtepomp Mitsubishi Heavy Industries

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Mitsubishi Heavy Industries? Middels de warmtepomp-vergelijker lees je waardevolle info over het aanbod van Mitsubishi Heavy Industries. Een duurzame manier van verwarmen, focus op CO-2 beperking, en ook nog eens een lagere energienota door gebruik te maken van de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de FDCW71VNX-A incl. HMA100V1 met een kracht (KW) van 6 en een royale subsidie van 1750.

  • De warmtepomp van Mitsubishi Heavy Industries is een investering met respect voor het milieu.
  • Een verwarmde woning op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkMitsubishi Heavy Industries
Populair modelFDCW71VNX-A incl. HMA100V1
Vermogen6 KW
Subsidie 1750
Energiebesparing20%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Mitsubishi Heavy Industries warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Mitsubishi Heavy Industries kopen? Deze aanbieder verkoopt meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Check bij de verkoper welk systeem handig is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de FDCW71VNX-A incl. HMA100V1 met een werkracht (KW) van 6. Let op: wellicht wilt u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Mitsubishi Heavy Industries installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant Mitsubishi Heavy Industries heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type FDCW71VNX-A incl. HMA100V1 met een maximale subsidie van 1750 laten installeren. Daarvoor gelden wel een paar condities. Via de website van het RVO kan je er alles over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Oss, Olst-Wijhe en Overijssel.

Zijn deze Mitsubishi Heavy Industries hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dit draagt bij aan het feit dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hieronder vallen enkel en alleen gecontroleerde merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeMitsubishi Heavy Industries warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrenten zijn o.a. Mitsubishi Electric, Lennox en Hisense


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!