Warmtepomp DUCO

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de aanbieder DUCO? Middels onze website lees je veelzijdige info over de pompen van DUCO. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de Ducobox WTW met een (kw) capaciteit van 2 en een subsidie van 1500.

  • De warmtepomp van DUCO is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in februari 2023.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkDUCO
Populair modelDucobox WTW
Vermogen2 KW
Subsidie 1500
Energiebesparing33%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


DUCO warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van DUCO kopen? De aanbieder heeft een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor elke situatie en budget. Analyseer de verschillen en check welk systeem toepasbaar is op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Ducobox WTW met een kracht (KW) van 2. Echter, wellicht zoekt u meer opties? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare DUCO installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in februari 2023? De fabrikant DUCO heeft meerdere types waar subsidies op zit. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Ducobox WTW met een maximale subsidie van 1500 kopen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met verscheidene voorwaarden. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Aalten, Waalwijk en Voorschoten.

Zijn deze DUCO hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Op deze lijst staan enkel en alleen professionele fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische DUCO warmtepomp in februari 2023 met andere modellen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Domusa Teknik, Carrier en Alpha Innotec


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!