Warmtepomp Regio Noord-Brabant

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een warmtepomp in Noord-Brabant? Een warmtepomp is een vervanger van de CV-ketel. Dit systeem gebruikt warmte uit buitenlucht, aarde of bijvoorbeeld ventilatielucht. We hebben het over een een voordelige en duurzame benadering om een huis te verwarmen en warm tapwater te verkrijgen. Zodoende slinkt de CO-2-uitstoot met wel 55% en je bespaart op de energierekening, tot wel €345,00 p/jaar. Direct aan de slag met een duurzame warmtepomp? Goed nieuws, want dan kan je het laten plaatsen met een interessante subsidie. Past het ook bij mijn type huis? En welk soort systeem moet ik kiezen? Dit hangt af van een aantal verschillende aspecten. In het volgende kopje ontdek jij handige info en adviezen over een warmtepomp kopen in Noord-Brabant.
warmtepomp-installateur-noord-brabant

 • Beperkte CO-2 uitstoot
 • Dubbele functie (koelen en verwarmen)
 • Gemakkelijk aanbieders vergelijken
 • Een gunstiger energielabel voor de woning
 • Speciale subsidieregeling

Zoek een warmtepomp installateur in Noord-Brabant

Een warmtepomp goed installeren is een moeilijke handeling. Het aanbod omslaat verschillende toepassingen. Wat is voor mij het beste alternatief? Je wilt dan in contact komen met een vakman. Een warmtepomp installatiebedrijf in Noord-Brabant kan je hierbij helpen (soms in winkel / showroom). De monteur of loodgieter bestudeert de woonruimte en maakt een indicatie van de wensen. De isolatiewaarden en de omvang van de woning zijn cruciaal. Een leverancier van verwarmingsapparatuur heeft wel oplossingen voor vragen als:

 • Past het ook bij mijn type huis?
 • Moet ik wel kiezen voor een warmtepomp?
 • Moet mijn huidige HR-ketel de deur uit?
 • Wat is de prijs, en wat levert het op?

Vind een lokaal installatiebedrijf en vraag offerte op
Wil jij een zuinige en goedkope warmtepomp in Noord-Brabant? Het vergelijken van erkende installatiebedrijven kan een uitkomst bieden. Door middel van deze website ontdek jij waardevolle verwarmingsinstallateurs die werken in jouw postcodegebied. Je ontvangt meerdere offertes op maat. Zodoende bespaar je enorm. Hoe werkt dit?

 1. Invullen van postcode, huisnummer en persoonlijke gegevens (noord-brabant).
 2. Beschrijf jouw woning. Aspecten als type en leeftijd huis, de manier van isoleren, en stroom/gasverbruik.
 3. Naar welke oplossing kijk je? Wat mag het project kosten? Ga je voor hybride of full-electric?
 4. Rond het formulier af. Binnen 3-4 dagen krijg je de persoonlijke offertes.

Subsidie aanvragen voor Warmtepompen

Een warmtepomp is een prijzige installatie. Vergeet niet, in algemene zin heb je recht op de ISDE-subsidie Noord-Brabant. De hoogte van de tegemoetkoming hangt af van de energieprestatie en vermogen van het gekozen model. De subsidies starten vanaf €550 tot doorgaans €2550. Onderzoek doen naar de maximale subsidie in mei 2024 voor een hybride of juist volledig elektrische warmtepomp voor voor verwarming Noord-Brabant (aardgasvrij)? Neem dan de ISDE apparatenlijst door op RVO.nl. Wel moet je voldoen aan een aantal zaken: het is een origineel en nieuw model, het is netjes aangesloten en binnen een half jaar na plaatsing is de aanvraag ingediend.

 • Wanneer we het hebben over een hybride warmtepomp (5 – 6 kW) heb je recht op grofweg €1500 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen op basis van buitenlucht ontvang je ongeveer €1725.
 • Bij de bodembron installaties kan je uitgaan van minimaal om en nabij €2075.
 • Bij een speciaal duurzaam energiesysteem krijg je nog eens extra terug (€125, bij het A++ label).

Betrouwbare installateurs zoeken in Aalburg, Alphen-Chaam, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Reusel-De Mierden, Roosendaal, Rucphen, s-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem, Zundert.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!