Warmtepomp Regio Zuid-Holland

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Aan het oriënteren naar een warmtepomp in Zuid-Holland? Het gaat om een geschikt alternatief voor de gasgestookte HR-ketel. De pomp maakt slim gebruik van warmte uit de bodem, de buitenlucht of grondwater. Het gaat om een economische en duurzame aanpak om uw woning te verwarmen. Hiermee realiseert u een CO-2 reductie van 30% – 55% en de potentiële besparing ligt op €330,00 op jaarbasis. Kies je nú voor een warmtepomp? Wacht niet te lang, want dan kan je een aankoop doen met een subsidie oplopend tot €2.100. Is mijn huis wel geschikt? En welk type installatie rendeert het beste in mijn woning? Dit is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Als je iets verders scrollt ontdek je verdere details over een warmtepomp kopen in Zuid-Holland.
warmtepomp-installateur-zuid-holland

 • Zelf kiezen voor een beter milieu
 • Kan het huis ook koelen
 • Toekomstbestendig
 • Weinig onderhoud
 • Snelle terugverdientijd

Bekijk een warmtepomp installateur in Zuid-Holland

Een warmtepomp goed installeren is een hele klus. Tegenwoordig kun je kiezen uit verscheidene versies. Maar welk model past bij onze woning? Je wilt dan in contact komen met een vakman. Een warmtepomp installatiebedrijf in Zuid-Holland kan een uitgebreide analyse maken (in sommige gevallen in winkel of showroom). De expert of loodgieter inspecteert jouw huis of kantoor en kan een plan opstellen. Wat er aan isolatie gedaan is en de leefruimte zijn belangrijke zaken. Een leverancier van verwarmingsapparatuur weet wel raad met vraagstukken als:

 • Is mijn woning wel geschikt?
 • Biedt alleen een warmtepomp alles wat ik nodig heb?
 • Kan mijn bestaande gasketel wel blijven?
 • Wat kun je zeggen over de aanschafprijs, en wanneer heb ik het terugverdiend?

Offertes van installatiebedrijven vergelijken
Zoek jij een erkende en goedkope warmtepomp in Zuid-Holland? Het vergelijken van regionale installatiebedrijven is dan zeker aan te raden. Door middel van onze website vergelijk jij veelzijdige (verwarmings)installateurs in je postcodegebied. Verschillende aanbieders sturen een offerte. Handig, want zo bespaar je fors. Probeer het zelf met de volgende 4 stappen.

 1. Geef aan hoe we je kunnen bereiken en wat je postcode is (zuid-holland).
 2. Beschrijf de staat van de woning. Zaken als categorie woning, wat er aan isolatie gedaan is, en energieverbruik.
 3. Naar wat voor producten zoek je? Wat zijn financiële eisen? Streef je naar een energieneutrale woning?
 4. Rond het formulier af. Binnen een dag of 5 ontvangt u een of meerdere offertes.

Hoe werkt de subsidieregeling?

Een warmtepomp is een flinke kostenpost. Maar, gewoonlijk heb je recht op de ISDE-subsidie Zuid-Holland. De omvang van de subsidie komt tot stand door energielabel en vermogen van het systeem. Subsidiebedragen beginnen bij €650 tot ongeveer €1700. Onderzoek doen naar de actuele subsidie in juli 2024 voor een volledig elektrische (full-electric) of hybride warmtepomp voor verwarming Zuid-Holland (aardgasvrij)? Op RVO.nl vind je de actuele ISDE apparatenlijst. Er gelden een aantal condities: je hebt een nieuw model gekocht, hij is actief en je vraagt de subsidie max. 6 maanden na installatie aan.

 • In het geval van een hybride warmtepomp (4 kW) moet je rekenen op zo’n €1400 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen op basis van buitenlucht heb je recht op circa €1950.
 • Bij systemen met een bodembron kan je uitgaan van minimaal zo’n €2075.
 • Kies je voor een extra duurzame installatie, dan krijg je iets meer terug (€150, bij een A++ label).

Vergelijk installateurs in de regio’s Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!