Warmtepomp Regio Gelderland

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

De woning verduurzamen met een warmtepomp in Gelderland? Een warmtepomp kan een cv-ketel vervangen. Dit systeem maakt slim gebruik van energie uit natuurlijke bronnen zoals lucht, water of grond. We hebben het over een een economische en duurzame oplossing uw huis te verwarmen en van warm water te voorzien. Hiermee realiseert u een CO-2 reductie van 50% en de potentiële besparing ligt op €210,00, ieder jaar weer. Doe je nu deze investering? In dat geval ontvang je een flinke subsidie. Is het een slimme keuze voor mijn woning? En welk type installatie rendeert het beste in mijn woning? Hieraan ten grondslag liggen verscheidene aspecten. Op deze pagina bekijk je handige info en adviezen over een warmtepomp kopen in Gelderland.
warmtepomp-installateur-gelderland

 • Uitstoot CO-2 daalt tot 50%
 • Mogelijkheid tot koelen van de woning
 • Geen afhankelijkheid van gasprijzen
 • Weinig onderhoud nodig
 • Bespaar wel €350 per jaar

Bezoek een warmtepomp installateur in Gelderland

Het plaatsen van de warmtepomp doe je niet zomaar even. Het aanbod omslaat allerlei producten. Maar wat is voor mij geschikt? In dat geval heb je behoefte aan goed advies. Een warmtepomp installatiebedrijf in Gelderland kan jullie van vakkundige info voorzien (soms in showroom of winkel). De vakspecialist of loodgieter bestudeert de woning / bedrijfspand en kan een plan opstellen. Hoe je woning geïsoleerd is, en de leefruimte zijn belangrijke zaken. Een leverancier van verwarmingsapparatuur biedt uitkomst bij vragen zoals:

 • Is mijn huis wel geschikt?
 • Is een warmtepomp wel de beste keuze in mijn geval?
 • Kan ik het aansluiten op mijn huidige CV-ketel?
 • Wat kun je zeggen over de aanschafprijs, en wat levert het op?

Offertes van installatiebedrijven vergelijken
Ben je op zoek naar een professionele goedkope warmtepomp in Gelderland? Het vergelijken van plaatselijke installatiebedrijven kan een uitkomst bieden. Op basis van onze vergelijker ontdek jij direct verwarmingsinstallateurs die werkzaam zijn bij jou in de regio. Zet alle offertes op een rijtje. Op die manier kan een warmtepomp al veel goedkoper worden. Ga direct aan de slag met het stappenplan.

 1. Vul persoons- en adresgegevens in (gelderland).
 2. Geef een beschrijving van je huis. Feiten zoals soort huis, wat er aan isolatie gedaan is, en hoeveel kWh en M3 je verbruikt.
 3. Wat zijn de specifieke wensen? Hoeveel wil je uitgeven? Zijn er nog andere duurzame systemen aanwezig?
 4. Verstuur de gegevens. In circa 5 werkdagen ontvang je een offerte op maat.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Een warmtepomp is een kostbaar systeem. Gelukkig, veelal kan je profiteren van de ISDE-subsidie Gelderland. De hoogte van dit bedrag hangt samen met de energieprestatie en vermogen van het product. De subsidies beginnen bij circa €625 en kunnen oplopen tot €4000. Onderzoek doen naar de maximale subsidie in juli 2024 voor een volledig elektrische – of hybride warmtepomp voor verwarming Gelderland (aardgasvrij)? Neem dan de ISDE apparatenlijst door op RVO.nl. Wel zijn er een aantal condities: het is een nieuw type (geen 2e hands model), het is volledig geïnstalleerd en je moet de aanvraag uiterlijk 6 maanden na plaatsing indienen.

 • Wanneer we het hebben over een hybride warmtepomp (4 kW) moet je rekenen op plusminus €1275 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen die werken op buitenlucht heb je recht op plusminus €1725.
 • In het geval je kiest voor een bodembron product kan je uitgaan van minimaal om en nabij €2125.
 • Voor een zuinige pomp krijg je iets extra (€100, bij een A++ label).

Vergelijk installateurs in Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaal, Lingewaard, Lochem, Losser, Maasdriel, Montferland, Neder-Betuwe, Neerijnen, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rozendaal, Tiel, Voorst, Wageningen, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!