Warmtepomp Regio Noord-Holland

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Direct aan de slag met een installateur voor een warmtepomp in Noord-Holland? Een warmtepomp is een vervanger van de CV-ketel. Dit systeem gebruikt warmte uit bodem, de buitenlucht of grondwater. We hebben het over een een voordelige en duurzame wijze om uw woning te verwarmen. De uitstoot van CO-2 kan worden teruggedrongen met circa 50% en je bespaart op de energierekening, tot wel €290,00 per jaar. Doe je nu deze investering? In zo’n geval profiteer je van een flinke subsidie. Kan een warmtepomp in mijn huis? En welk type installatie rendeert het beste in mijn woning? Dat wordt bepaald door verschillende zaken. Hierna tref je uitgebreide informatie over een warmtepomp kopen in Noord-Holland.
warmtepomp-installateur-noord-holland

 • Benut de warmte uit van de natuur
 • Geen airco nodig dankzij koelende functie
 • Geen afhankelijkheid van gasprijzen
 • Weinig onderhoud
 • Ieder jaar weer energiekosten besparen

Zoek een warmtepomp installateur in Noord-Holland

Het laten installeren van een warmtepomp is een moeilijke handeling. Je kan kiezen uit velerlei systemen. Maar wat is voor mij geschikt? Grondig advies is meer dan welkom. Een warmtepomp installatiebedrijf in Noord-Holland kan je hierbij helpen (soms in winkel / showroom). De verwarmingsinstallateur of loodgieter onderzoekt jouw woning en voorziet je van verdere info. De staat van isolatie en de energieconsumptie zijn cruciaal. Een leverancier van verwarmingsapparatuur weet wel raad met onduidelijkheden als:

 • Is het een slimme keuze voor mijn woning?
 • Is een warmtepomp echt zo’n goede oplossing?
 • Kan ik het aansluiten op mijn huidige CV-ketel?
 • Wat kun je zeggen over de aanschafprijs, en wat is de terugverdientijd?

Vind een lokaal installatiebedrijf en vraag offerte op
Bent u op zoek naar een betrouwbare en goedkope warmtepomp in Noord-Holland? Het vergelijken van plaatselijke installatiebedrijven kan zorgen voor een goede deal. Geholpen door onze website vergelijk jij binnen enkele minuten erkende installateurs die actief zijn in jouw regio. Neem de tijd om de offertes te vergelijken. Op die manier kan een warmtepomp al veel goedkoper worden. Dit werkt als volgt.

 1. Geef je contactgegevens en adresgegevens op (noord-holland).
 2. Omschrijf de woning. Zaken als soort woning, isolatiewaarden, en je energieconsumptie.
 3. Naar wat voor producten zoek je? En hoe dit het met de kosten? Wilt u helemaal van het gas af?
 4. Dien de aanvraag in. Na een paar dagen volgen de betreffende offertes.


Hoe werkt de subsidieregeling?

Een warmtepomp is een grote investering. Echter, normaal heb je recht op de ISDE-subsidie Noord-Holland. De hoogte van de tegemoetkoming hangt sterk af van zaken als het soort apparaat en vermogen van het gekozen model. De subsidies variëren van €925 tot ongeveer €2150. Benieuwd naar de huidige subsidie in juli 2024 voor een volledig elektrische (full-electric) of hybride warmtepomp voor verwarming Noord-Holland (aardgasvrij)? De bijgewerkte ISDE apparatenlijst staat op RVO.nl. Er gelden een aantal condities: het is een origineel en nieuw model, hij is actief en binnen 180 dagen na de montage moet de aanvraag officieel zijn ingediend.

 • Voor een hybride warmtepomp op buitenlucht (5,5 kW) ontvang je pakweg €1275 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen (lucht-water variant) heb je recht op plusminus €1650.
 • In het geval je kiest voor een bodembron product begint het subsidiebedrag bij circa €2150.
 • Bij een speciaal duurzaam energiesysteem wordt het nog iets lucratiever (€150, kijk naar het A++ label).

Vergelijk direct installateurs in Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!