Warmtepomp Regio Limburg

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Nieuwsgierig naar een warmtepomp in Limburg? De warmtepomp zorgt dat jouw CV-ketel niet meer nodig is. De installatie profiteert van energie uit bodem, de buitenlucht of grondwater. We hebben het over een een efficiënte en ecologische manier uw huis te verwarmen en van warm water te voorzien. De uitstoot van CO-2 kan worden teruggedrongen met 35% – 55% en de besparing loopt op tot €205,00, ieder jaar weer. Ga je dit jaar nog over tot aankoop? Goed nieuws, want dan profiteer je van een royale subsidie. Is mijn woning geschikt? En wat is in mijn situatie het beste systeem? Dat ligt aan een aantal verschillende elementen. Op deze pagina ontdek je handige info en adviezen over een warmtepomp kopen in Limburg.
warmtepomp-installateur-limburg

 • Een verantwoorde warme woning
 • Comfortabel leefcomfort
 • Ruim aanbod in de regio
 • Slechts sporadisch onderhoud
 • Hoog rendement

Vind een warmtepomp installateur in Limburg

Een warmtepomp uitzoeken en laten plaatsen is een moeilijke handeling. Je hebt keuze uit diverse onderdelen. Wat past bij mijn situatie? Grondig advies is meer dan welkom. Een warmtepomp installatiebedrijf in Limburg kan je van goed advies voorzien (soms in winkel of showroom). De verwarmingsinstallateur of loodgieter checkt grondig het huis en voorziet je van verdere info. De isolatiewaarden en de omvang van de woning zijn relevant. Een leverancier van verwarmingsapparatuur weet wel raad met issues zoals:

 • Past het ook bij mijn type huis?
 • Biedt alleen een warmtepomp alles wat ik nodig heb?
 • Kan de warmtepomp samenwerken met mijn CV-ketel?
 • Hoe hoog bedraagt de investering, en na hoeveel jaar heb ik mijn investering terug?

Neem contact op met lokale installatiebedrijven voor offerte
Ben je op zoek naar een professionele goedkope warmtepomp in Limburg? Het vergelijken van plaatselijke installatiebedrijven kan een uitkomst bieden. Dankzij onze tool ontdek jij in korte tijd (verwarmings)installateurs die werkzaam zijn bij jou in de regio. Zet alle offertes op een rijtje. Op die manier bespaar je enorm. Dit doe je op de volgende manier.

 1. Vul als eerste je persoonlijke gegevens in (limburg).
 2. Geef een beschrijving van je huis. Zaken als type huis, mate van isolatie, en elektriciteits + gasverbruik.
 3. Beschrijf wat je wilt laten installeren. Hoeveel wil je uitgeven? Wilt u helemaal van het gas af?
 4. Rond het formulier af. Binnen 4-5 dagen volgt er een transparante offerte.

Kan ik subsidie aanvragen?

Een warmtepomp is een flinke kostenpost. Vergeet niet, in de regel kan je profiteren van de ISDE-subsidie Limburg. Hoeveel deze tegemoetkoming is heeft te maken met de energieprestatie en vermogen van het artikel. De subsidiebedragen schommelen tussen €525 en kunnen oplopen tot €2650. Onderzoek doen naar de juni 2024 subsidie voor de hybride of volledig elektrische warmtepomp voor verwarming Limburg (aardgasvrij)? Bekijk dan de ISDE-apparatenlijst op RVO.nl. We onderscheiden een aantal randvoorwaarden: het is een origineel en nieuw model, het is volledig geïnstalleerd en er zit een periode van max. 6 maanden tussen installatie en aanvraag.

 • In de situatie van een hybride (lucht) warmtepomp (6 kW) vergeven ze grofweg €1350 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen (lucht-water) ontvang je circa €1600.
 • Bij de grotere bodembron installaties beginnen de bedragen bij zo’n €2325.
 • Voor een systeem dat weinig stroom verbruikt krijg je iets meer terug (€200, let op het A++ label).

Vergelijk installateurs in Beek, Beesel, Bergen Limburg, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!