Warmtepomp Regio Zeeland

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een warmtepomp in Zeeland? Dankzij een warmtepomp is een gasgestookte ketel niet meer nodig. Het apparaat gebruikt warmte uit de bodem, de buitenlucht of grondwater. We hebben het over een een efficiënte en milieuvriendelijke methode om uw woning en tapwater te verwarmen. De uitstoot van CO-2 kan worden teruggedrongen met 40% – 60% en je bespaart al snel €180,00, elk jaar opnieuw. Doe je nu deze investering? In zo’n geval krijg je een subsidie tot wel 50% van de aankoopprijs. Kan een warmtepomp in mijn huis? En welk soort systeem moet ik kiezen? Dat ligt aan verschillende variabelen. Op deze pagina ontdek jij concrete informatie over een warmtepomp kopen in Zeeland.
warmtepomp-installateur-zeeland

 • Benut de warmte uit van de natuur
 • Verwarmt als het koud is en koelt als het warm is
 • Zelf voorzien in je energiebehoefte
 • Veilige en regelbare warmte
 • Ieder jaar weer energiekosten besparen

Vind een warmtepomp installateur in Zeeland

Het inregelen van een warmtepomp is niet iets wat je zomaar even doet. We hebben te maken met flink wat installaties. Wat is voor mij het beste alternatief? Grondig advies is meer dan welkom. Een warmtepomp installatiebedrijf in Zeeland kan je van goed advies voorzien (soms in winkel of showroom). De leverancier of loodgieter analyseert jouw woning en maakt een indicatie van de wensen. Hoe je woning geïsoleerd is, en maandelijks energieverbruik zijn doorslaggevend. Een leverancier van verwarmingsapparatuur ondersteunt bij dilemma’s als:

 • Kan een warmtepomp in mijn huis?
 • Waarom zouden we kiezen voor een warmtepomp?
 • Moet mijn huidige HR-ketel de deur uit?
 • Hoe zit het met de prijs, en wat is de terugverdientijd?

Een prijsopgave doen bij installatiebedrijven
Wil jij een erkende en goedkope warmtepomp in Zeeland? Het vergelijken van plaatselijke installatiebedrijven is dan zeker aan te raden. Op basis van onze tool ontdek jij in een zeer korte periode verwarmingsinstallateurs in je postcodegebied. Je kunt eenvoudig meerdere offertes vergelijken. Zodoende kan je flink geld besparen. Probeer het zelf met de volgende 4 stappen.

 1. Geef je contactgegevens en adresgegevens op (zeeland).
 2. Maak jouw woning meer concreet. Zaken als type woning, aangebrachte isolatie, en elektriciteits + gasverbruik.
 3. Geef uw voorkeuren door. Hoeveel wil je uitgeven? Is het idee een woning met 0 op de meter?
 4. Verstuur het formulier. In 4-5 dagen krijg je de persoonlijke offertes.

Hoeveel subsidie krijg ik?

Een warmtepomp is een forse investering. Goed nieuws, meestal is er de ISDE-subsidie Zeeland. Hoeveel deze tegemoetkoming is wordt berekend a.d.h.v. het max. vermogen en energielabel van de geplaatste artikelen. De subsidies variëren van €800 tot wel €3550. Interesse naar de mei 2024 subsidie voor de hybride of volledig elektrische warmtepomp voor verwarming Zeeland (aardgasvrij)? Op RVO.nl vind je de actuele ISDE apparatenlijst. Voor de aanvraag gelden een aantal regels: het gaat om een nieuw gekocht systeem, hij is actief en er zit een periode van max. 6 maanden tussen installatie en aanvraag.

 • Met een hybride (lucht) warmtepomp (6 kW) vergoeden ze zo’n €1450 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen die warmte onttrekken aan buitenlucht moet je rekenen op ongeveer €1875.
 • Bij de bodembron installaties start de tegemoetkoming bij plusminus €2350.
 • Voor een systeem met een gunstig energielabel ontvang je iets meer (€150, zoek naar een A++ label).

Prijzen opvragen bij installateurs in Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!