Warmtepomp Regio Flevoland

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Aan het oriënteren naar een warmtepomp in Flevoland? Een warmtepomp kan een cv-ketel vervangen. Dit systeem gebruikt energie uit grondwater, aarde of lucht. We hebben het over een een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing om uw woning en tapwater te verwarmen. De CO-2 reductie kan oplopen tot 60% en je profiteert van een besparing tot wel €310,00 op jaarbasis. Direct aan de slag met een duurzame warmtepomp? Wacht niet te lang, want dan krijg je een zeer aantrekkelijke subsidie. Is mijn woning geschikt? En welke installatie is geschikt voor mij? Dit is afhankelijk van verschillende facetten. Op deze pagina check je uitgebreide informatie over een warmtepomp kopen in Flevoland.
warmtepomp-installateur-flevoland

 • Goed voor het milieu
 • Constante temperatuur
 • Geen effect van de stijgende gasprijs
 • Veilig alternatief
 • Flinke subsidies mogelijk

Vind een warmtepomp installateur in Flevoland

Het plaatsen van de warmtepomp is niet iets wat je zomaar even doet. Je vindt diverse oplossingen. Echter, wat biedt uitkomst voor mij? Er zijn gelukkig allerlei specialisten op dit gebied. Een warmtepomp installatiebedrijf in Flevoland kan een uitgebreide analyse maken (in sommige gevallen in winkel of showroom). De verwarmingsinstallateur of loodgieter onderzoekt het verblijf en biedt advies op maat. De mate van isolatie en de omvang van de woning zijn van belang. Een leverancier van verwarmingsapparatuur is er voor vraagstukken als:

 • Kan een warmtepomp in mijn huis?
 • Is een warmtepomp wel de beste keuze in mijn geval?
 • Moet mijn huidige HR-ketel de deur uit?
 • Wat zijn de kosten, en wat is het rendement?

Neem contact op met lokale installatiebedrijven voor offerte
Bent u op zoek naar een goede en goedkope warmtepomp in Flevoland? Het vergelijken van meerdere installatiebedrijven kan zorgen voor een goede deal. Met behulp van deze pagina bekijk je waardevolle leveranciers en installateurs in je postcodegebied. Verschillende aanbieders sturen een offerte. Daarmee worden de kosten een stuk lager. Hoe werkt dit?

 1. Invullen van postcode, huisnummer en persoonlijke gegevens (flevoland).
 2. Specificeer de woning. Onder andere type en leeftijd huis, de staat van isolatie, en jouw gemiddelde energieverbruik.
 3. Beschrijf wat je wilt laten installeren. Hoeveel wil je uitgeven? Is het idee een woning met 0 op de meter?
 4. Verzend het formulier. Binnen 3-4 dagen volgt er een offerte op maat.

Kan ik subsidie aanvragen?

Een warmtepomp is beslist niet goedkoop. Goed om te weten, vaak heb je recht op de ISDE-subsidie Flevoland. Hoeveel je krijgt hangt samen met energielabel en vermogen van de installatie. De subsidies variëren van €525 tot maar liefst €1650. Nieuwsgierig naar de maximale subsidie in mei 2024 voor een hybride of juist volledig elektrische warmtepomp voor voor verwarming Flevoland (aardgasvrij)? De geldige ISDE apparatenlijst kan je bekijken op RVO.nl. We onderscheiden een aantal randvoorwaarden: de installatie is nieuw, hij is actief en binnen een half jaar na plaatsing is de aanvraag ingediend.

 • In de situatie van een hybride (lucht) warmtepomp (5,5 kW) ontvang je om en nabij €1475 subsidie.
 • Voor all-electric warmtepompen met als bron de buitenlucht heb je recht op zo’n €1975.
 • Bij de grotere bodembron installaties start de tegemoetkoming bij circa €2200.
 • Voor een energiezuinig apparaat profiteer je van een hoger bedrag (€300, zoek naar een A++ label).

Vergelijk installateurs in Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde.


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!