Warmtepomp Waterkotte

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een besparende warmtepomp van het merk Waterkotte? Via onze website lees je uitgebreide info over het aanbod van Waterkotte. Verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie via de duurzame subsidie-potjes. Een van de hardlopers is de Basic Line Split 5004.5 (1x230V) met een werkracht (KW) van 3 en een tegemoetkoming van liefst 1450.

  • De warmtepomp van Waterkotte is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw woning verwarmen op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkWaterkotte
Populair modelBasic Line Split 5004.5 (1x230V)
Vermogen3 KW
Subsidie 1450
Gemiddelde besparing23%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Waterkotte warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Waterkotte kopen? Deze leverancier levert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor iedere portemonnee. Probeer uit te vinden welke oplossing toepasbaar is op uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de Basic Line Split 5004.5 (1x230V) met een werkracht (KW) van 3. Belangrijk: mogelijkerwijs vraagt u meer mogelijkheden? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Waterkotte installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Waterkotte heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Basic Line Split 5004.5 (1x230V) met een royale subsidie van 1450 laten installeren. Hiervoor zijn er wel diverse voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Cranendonck, Bodegraven-Reeuwijk en Gelderland.

Zijn deze Waterkotte hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierin staan uitsluitend gekwalificeerde leveranciers. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeWaterkotte warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn WaterFurnace, TechniQ-Energy en Roth


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!