Warmtepomp Thermor

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de aanbieder Thermor? Met behulp van warmtepomprevolutie.nl bekijk je bruikbare data over de installaties van Thermor. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de Aeromax Premium V4 200L met een werkracht (KW) van 0 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1250.

  • De warmtepomp van Thermor is een uitstekende investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een duurzame manier!
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkThermor
Populair typeAeromax Premium V4 200L
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Gemiddelde besparing40%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Thermor warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Thermor kopen? Deze leverancier hanteert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor verschillende type woningen. Achterhaal bij de leverancier welke oplossing geschikt is voor uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Aeromax Premium V4 200L met een kracht (KW) van 0. Echter, mogelijk wenst u meer mogelijkheden? Showrooms zijn dan geschikt om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga naar een specialistische Thermor installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Thermor verkoopt meerdere types met een subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Aeromax Premium V4 200L met een royale subsidie van 1250 aanschaffen. Om dit bedrag te ontvangen zijn er wel een aantal bepalingen. Via de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een erkende warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Bergeijk, Terneuzen en Noord-Brabant.

Zijn deze Thermor hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dat kan de reden zijn dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbinnen vallen louter gecontroleerde fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeThermor warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Kijk daarom ook eens naar producten van Thermics Energie, Solvis en Panasonic


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!