Warmtepomp Technibel

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de leverancier Technibel? Via onze vergelijker lees je veelzijdige informatie over de pompen van Technibel. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de PHRIE307F met een kracht (KW) van 18 en een tegemoetkoming van liefst 2950.

  • De warmtepomp van Technibel is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Significante CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkTechnibel
Populair typePHRIE307F
Vermogen18 KW
Subsidie 2950
Gemiddelde besparing32%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Technibel warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Technibel kopen? De aanbieder werkt met allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welk systeem geschikt is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de PHRIE307F met een kracht (KW) van 18. Belangrijk: misschien bent u op zoek naar meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Technibel installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Technibel heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product PHRIE307F met een royale subsidie van 2950 kopen. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan verscheidene bepalingen. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een goede warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Venlo, Goes en Zeeland.

Zijn deze Technibel hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierop staan alleen doorgelichte fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Technibel warmtepomp in juli 2024 met andere merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrerende merken zijn Techneco, Roth en NIBE


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!