Warmtepomp Power Kombi Module

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van Power Kombi Module? Via de warmtepomp-vergelijker check je handige informatie over het merk Power Kombi Module. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening dankzij de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de NE-B150/100A met een kracht (KW) van 0 en een subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Power Kombi Module is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Significante CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkPower Kombi Module
Populair modelNE-B150/100A
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing36%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Power Kombi Module warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Power Kombi Module kopen? Deze producent werkt met een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de NE-B150/100A met een KW van 0. Toch, mogelijkerwijs vraagt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Power Kombi Module installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Power Kombi Module heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als NE-B150/100A met een interessante subsidie van 1100 laten installeren. Daarvoor hanteren ze wel een aantal condities. Via de website van het RVO lees je hier meer over. Jouw eigen warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Gulpen-Wittem, De Ronde Venen en Drenthe.

Zijn de Power Kombi Module hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hieronder vallen unieke en professionele fabrikanten. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischePower Kombi Module warmtepomp in juli 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Pico Energy, Mitsubishi Heavy Industries en KRONOTERM


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!