Warmtepomp NEC Power world

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een besparende warmtepomp van het merk NEC Power world? Middels onze website check je praktische gegevens over het merk NEC Power world. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota door een royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de PF-050DC/NE met een werkracht (KW) van 13 en een maximale subsidie van 2600.

  • De warmtepomp van NEC Power world is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkNEC Power world
Populair modelPF-050DC/NE
Vermogen13 KW
Subsidie 2600
Gemiddelde besparing21%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


NEC Power world warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van NEC Power world kopen? Deze producent staat bekend om een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model aansluit op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de PF-050DC/NE met een vermogen (KW) van 13. Advies: wellicht wilt u meer kracht. Maak een afspraak bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Vergelijk en vind een goede NEC Power world installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, het besparen kan beginnen!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De aanbieder NEC Power world heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type PF-050DC/NE met een vorstelijke subsidie van 2600 laten plaatsen. Hiervoor moet de aanvraag voldoen aan verschillende voorwaarden. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Pekela, Ommen en Utrecht.

Zijn de NEC Power world hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan innovatieve en doorgelichte aanbieders. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische NEC Power world warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Mitsubishi Heavy Industries, LG en Hitachi


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!