Warmtepomp Kodi

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de leverancier Kodi? Via deze pagina vind je uitgebreide info over de pompen van Kodi. Een investering voor de toekomst, beperkte CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een van de hardlopers is de VT2130 met een werkracht (KW) van 0 en een maximale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Kodi een een investering voor de toekomst.
  • Uw huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in maart 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkKodi
Populair modelVT2130
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing28%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Kodi warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Kodi kopen? Deze aanbieder heeft een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) in verschillende prijsklassen. Informeer bij uw installateur welk type rijmt met uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de VT2130 met een vermogen (KW) van 0. Desondanks, wellicht wilt u meer mogelijkheden? Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende Kodi installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in maart 2024? Het merk Kodi verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem VT2130 met een royale subsidie van 1100 laten installeren. Daarvoor zijn er wel enkele condities. Op de website van het RVO lees je hier meer over. De warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Westervoort, Weesp en Friesland.

Zijn de Kodi hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Juist daardoor zijn ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan alleen betrouwbare merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Kodi warmtepomp in maart 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Kleventa, Hiseer en Euronom


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!