Warmtepomp Clausius

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Clausius? Geholpen door onze website achterhaal je nuttige info over het merk Clausius. Een investering voor de toekomst, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening door een royale subsidieregeling. Een populair type is de classic H 3-15 met een (kw) vermogen van 14 en een tegemoetkoming van liefst 3200.

  • De warmtepomp van Clausius is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Het huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Significante CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkClausius
Populair modelclassic H 3-15
Vermogen14 KW
Subsidie 3200
Energiebesparing20%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Clausius warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Clausius kopen? Deze fabrikant heeft meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor verschilende gebruikerstypes. Probeer uit te vinden welk type past bij uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de classic H 3-15 met een werkracht (KW) van 14. Let op: mogelijk wilt u meer vermogen. Ga eens langs bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga in zee met een erkende Clausius installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De aanbieder Clausius heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type classic H 3-15 met een vorstelijke subsidie van 3200 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen gelden wel strenge condities. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Harlingen, Rucphen en Noordwijkerhout.

Zijn deze Clausius hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Dit draagt bij aan het feit dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. In deze lijst staan uitsluitend gecontroleerde merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Clausius warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Populaire merken zijn Clage, ARTEL en WaterFurnace


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!