Warmtepomp Alpha Innotec

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Alpha Innotec? Geholpen door onze vergelijker lees je praktische info over het aanbod van Alpha Innotec. Een investering voor de toekomst, minder CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten met de landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de LWC 60 met een (kw) vermogen van 5 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1800.

  • De warmtepomp van Alpha Innotec is een duurzame investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkAlpha Innotec
Populair typeLWC 60
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Energiebesparing26%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Alpha Innotec warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Alpha Innotec kopen? Dit merk werkt met een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing past bij uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de LWC 60 met een capaciteit van 5. Let op: mogelijk bent u op zoek naar meer capaciteit. Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Alpha Innotec installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Alpha Innotec verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem LWC 60 met een aantrekkelijke subsidie van 1800 laten monteren. Hiervoor zijn er wel allerlei voorschriften. Via RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Emmen, Goirle en Hellevoetsluis.

Zijn deze Alpha Innotec hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat kan de reden zijn dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen alleen professionele leveranciers. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeAlpha Innotec warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Airwell, Warmblauw en Sundez


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!