Warmtepomp Warmflow

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een besparende warmtepomp van het merk Warmflow? Dankzij onze tool achterhaal je bruikbare informatie over het aanbod van Warmflow. Een duurzame keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de GS16 met een (kw) vermogen van 12 en een tegemoetkoming van liefst 3000.

  • De warmtepomp van Warmflow is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkWarmflow
Populair modelGS16
Vermogen12 KW
Subsidie 3000
Gemiddelde besparing21%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Warmflow warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Warmflow kopen? De fabrikant verkoopt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welke oplossing toepasbaar is op uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de GS16 met een KW van 12. Desondanks, misschien zoekt u meer capaciteit. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Warmflow installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in juli 2024? De aanbieder Warmflow heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als GS16 met een maximale subsidie van 3000 laten installeren. Hiervoor hanteren ze wel strenge reglementen. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. De warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Boxtel, Barendrecht en Flevoland.

Zijn de Warmflow hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen enkel en alleen gecontroleerde leveranciers. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Warmflow warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Kijk daarom ook eens naar producten van Warmblauw, Techneco en Renson


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!