Warmtepomp Venco

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een besparende warmtepomp van het merk Venco? Middels onze tool lees je waardevolle info over het assortiment van Venco. Een duurzame keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en flink minder betalen voor energie via de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een populair type is de Performo-AE H 55 met een KW van 35 en een royale subsidie van 4650.

  • De warmtepomp van Venco is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkVenco
Populair modelPerformo-AE H 55
Vermogen35 KW
Subsidie 4650
Gemiddelde besparing44%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Venco warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Venco kopen? De fabrikant hanteert allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welk model relevant is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Performo-AE H 55 met een capaciteit van 35. Advies: mogelijkerwijs wilt u meer functies? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een professionele Venco installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juli 2024? De fabrikant Venco heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Performo-AE H 55 met een subsidie van 4650 bestellen. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan meerdere voorschriften. Via de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. Een lokale warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Bladel, Alblasserdam en Zeeland.

Zijn deze Venco hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hieronder vallen alleen professionele leveranciers. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeVenco warmtepomp in juli 2024 met andere leveranciers. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Vaillant, Sundez en Radson


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!