Warmtepomp Vaillant

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Vaillant? Via warmtepomprevolutie.nl achterhaal je bruikbare info over het assortiment van Vaillant. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een van de hardlopers is de flexoCOMPACT VWF 58/4 + VWL 11/4 SA (0010016682) met een kracht (KW) van 5 en een interessante subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van Vaillant is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Verwarming + warm water op een doeltreffende manier.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkVaillant
Populair typeflexoCOMPACT VWF 58/4 + VWL 11/4 SA (0010016682)
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Gemiddelde besparing43%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Vaillant warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Vaillant kopen? De fabrikant heeft een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welk product handig is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de flexoCOMPACT VWF 58/4 + VWL 11/4 SA (0010016682) met een kracht van 5. Let op: mogelijkerwijs vraagt u meer power. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Vaillant installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juli 2024? Het merk Vaillant biedt interessante modellen. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem flexoCOMPACT VWF 58/4 + VWL 11/4 SA (0010016682) met een mooie subsidie van 1800 laten monteren. Daarvoor moet je wel voldoen aan diverse reglementen. Op de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Best, Vlissingen en Utrecht.

Zijn de Vaillant hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen louter gekwalificeerde fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Vaillant warmtepomp in juli 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is namelijk geen kleine uitgave. Andere merken zijn o.a. Trane, Stiebel-Eltron en Power Kombi Module


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!